OJ HÆKLERIER - ALT HVAD DU SKAL BRUGE TIL DIT NÆSTE KREATIVE PROJEKT

Mit navn er Pernille Overgaard Rodkjær. Jeg er 30 år gammel og uddannet sygeplejerske, samt sundhedsplejerske.

I år 2014 fik jeg en udfordring af en flok ældre skønne damer. De troede ikke på, at en ung kvinde ville kunne lære sig selv at hækle! Det var en nødvendighed, at man havde fået hækle kundskaben ind med skemaden fra barns ben. Jeg var naturligvis ikke enig og gik derfor stædigt igang med at lære, hvordan man fører en hæklenål og får fine projekter til at hoppe af hæklenålen til sidst. Det blev starten på OJ Hæklerier! Jeg lærte at hækle og jeg hækler endnu!

Idag designer jeg hækleopskrifter og sælger dem her på www.ojhæklerier.dk, sammen med lækkert garn og andet tilbehør.
Derudover har jeg udgivet bogen Hæklede mus, med forlaget Klematis, og kan dermed skrive titlen ‘forfatter’ på mit CV.

Jeg håber du nyder mit hækleunivers, lige så meget som jeg selv gør.
Velkommen til og rigtig god fornøjelse.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.